Cookies

We use cookies to give you the best experience on our website. You can choose to consent to enabling these cookies or reject enabling them. This can be done through your browser settings. You can find out more about cookies and changing the settings on our Cookies page.

allpay

Please be aware that we are having technical problems with allpay, which we are looking into. If you wish to make a payment you will need to call 0300 373 3000 quoting your pay reference number. Sorry for the inconvenience caused.

Stockwell Park, Lambeth

The £175 million transformation of the 1,400 home Stockwell Park estate in Lambeth is our flagship regeneration project. In 2015 we published The Stockwell Story, detailing the huge change we have delivered to Stockwell Park, working in close partnership with the local residents.

In 2016 we completed Park Heights, our landmark 20 storey tower of 159 high quality homes, with spectacular views across central London. All of the homes have generous space standards. There is a 24 hour concierge service and the building is crowned with two beautiful sky gardens. The entrances and communal areas are used by all residents, irrespective of tenure.

Park Heights is our penultimate major new building on the estate. The 178 Thrayle House redevelopment will follow in 2018, including new retail space. Residents of the former homes on the estate have all been given the right to return to the new homes if they wish to.

We're also providing a wide range of communal facilities on the estate. We invested £1.8 million refurbishing the community centre which opened in in 2017 - this was a key priority for us when we took on the regeneration. The refurbishment included upgrading the centre’s facilities and extending the building. Network Homes and Community Trust (which runs the centre) worked together on the new designs to create an amazing new space including a youth recreation centre, café, main hall and an open plan area for activities. Together we ensured the centre remained open and services were still available to the public while the improvements took place.